BEZORGING

Bij veel producten gratis montage

Jacobs Slapen heeft een eigen vakkundige bezorg- en montage dienst. Bij veel producten bieden wij gratis montage aan als extra service. Onze deskundige monteurs zetten uw aankoop zorgvuldig in elkaar op de plek die u wenst. Monteert u uw aankoop liever zelf? Dan zetten onze monteurs uw producten alvast op de goede plaats. Zo hoeft u zelf niet veel te tillen.

Eigen vakkundige bezorg- en montage dienst

Wij rekenen op een goede bereikbaarheid van de ruimte waar uw slaapkamermeubelen komen te staan. Gaat het om grote producten? Zorg dan dat de route of het trappengat vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijstjes en andere accessoires tijdelijk weg. Zo hebben de monteurs optimaal de ruimte. Moet uw aankoop naar een bovenverdieping? Let dan op of uw aankoop door het trappengat past, dit gaat voornamelijk om hoofdborden van een boxspring of kastdeuren uit één geheel.

Verpakkingsmateriaal

Na het bezorgen en monteren nemen onze monteurs het verpakkingsmateriaal weer mee terug. Dit wordt vervolgens op milieuvriendelijke wijze gescheiden en verwerkt. Bij zelf montage laten wij de verpakking intact, zodat u deze eenvoudig kunt verplaatsen.

Top