LEVENSBESTENDIG WONEN

Levensbestendig wonen

Bij een andere levensfase horen ook andere woonwensen en -behoeften. U probeert zo lang mogelijk thuis te blijven wonen. Het liefst zo comfortabel, toegankelijk en veilig met alle gemakken van dien. De slaapkamer is hier een belangrijk onderdeel in.

Jacobs Slapen biedt verschillende mogelijkheden om langer zelfstandig thuis te blijven wonen. Ook ergonomisch verantwoorde oplossingen voor de thuiszorg. Naast een seniorenbed bieden wij ook andere aantrekkelijke en betaalbare oplossingen:

  • Deelbaar bed
  • Hoog laag boxspring
  • Bed lift
  • Zorgbed
  • Op maat gemaakte oplossingen

Als u uw slaapkamer laat verzorgen door Jacobs Slapen, dan heeft u jarenlang plezier en gemak en nog meer woongenot. Voor spoedgevallen kunt u ook bij ons terecht. We hebben standaard korte levertijden op onze zorgproducten en hebben diverse producten op voorraad. Zo kunnen wij in een spoedgeval in één dag uw slaapkamer zorg- en slaapklaar maken.

Bent u slecht ter been en heeft u gewoonweg niet de mogelijkheid om bij ons in de winkel te komen? Bel ons dan even op 0548-614393, dan kunnen we een afspraak maken om bij u langs te komen.

Heeft u specifieke wensen?

Wij vinden voor veel wensen een passende oplossing. We denken graag met u mee.

Vul het formulier in

Informeer vandaag nog naar de mogelijkheden of bezoek onze showroom waar u deze hulpmiddelen kunt bekijken en uittesten.Top