Kwalitatieve nachtrust voor elk type slaper

Swiss Sleep matrassen

Een Swiss Sleep matras is ergonomisch en duurzaam. Een Swiss Sleep matras is nauwgezet opgebouwd van uitsluitend hoogwaardige en exclusieve materialen. Met zijn zeer verfijnde afwerking past de Swiss Sleep in ieder bed of boxspring.

De Swiss Sleep matrassen zijn er in verschillende types, daardoor is Swiss Sleep geschikt voor elk type slaper. Ontdek nu de Swiss Sleep collectie en vind het matras wat perfect bij u past!

SwissSleep T500

SwissSleep T500

Stevige extra ventilerende microveren matras afgewerkt met HR (High Resilience) koudschuim. Ideaal voor slapers die een harder ligcomfort verkiezen.

Vanaf €399

SwissSleep 1000

SwissSleep 1000

Uiterst kwalitatieve micro-pocketveren matras met een stevige ondersteuning en nauwkeurige lichaamsopvolging, rijkelijk afgewerkt met een comfortlaag naar keuze voor het juiste liggevoel.

Vanaf €599

SwissSleep 2000

Swiss Sleep 2000

Luxueuze micro-pocketveren matras met een sterke ondersteuning en nauwkeurige opvolging van de lichaamscontouren, royaal afgewerkt met extra comfortlagen voor een perfecte drukverdeling en een zalig liggevoel.

Vanaf €799

Swiss Sleep kussens

Optimaliseer uw slaapcomfort met een hoofdkussen afgestemd op uw persoonlijke slaapvoorkeur. Swiss Sleep heeft voor u ergonomisch voorgevormde, druk verlagende en unieke hoofdkussens.

Swiss Sleep; voordelige matrassen van hoge kwaliteit

Onze uitgebreide collectie Swiss Sleep matrassen hebben een perfecte prijs kwaliteit verhouding. De Swiss Sleep matrassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Ieder materiaal heeft zijn eigen waarde, door de keuze verschillende matrassen met een afwerking van verschillende materialen, is er altijd een matras die past bij jou voorkeuren en slaaphouding. Hierdoor zijn Swiss Sleep matrassen voor iedere slaper geschikt is. Iedereen verdient een optimale en comfortabele nachtrust. Wij adviseren u graag om een matras te vinden die voldoet aan uw wensen.

Een matras kiezen is zeer persoonlijk

Een matras is een zeer persoonlijke aanschaf. De zoektocht naar het voor u geschikte matras, kan een hele opgave zijn. Er zijn veel verschillende soorten matrassen met ieder hun eigen verschillende eigenschappen. Samen met de lattenbodem of onderbox zorgt een Swiss Sleep matras voor perfect slaapcomfort. Optimale drukverdeling, gerichte ondersteuning en ademend vermogen kenmerken ale Swiss Sleep matrassen. Jouw goede nachtrust begint bij een goed matras. Je lichaamsgewicht, lengte, voorkeur voor warmte of kou, je slaaphouding. Het zijn allemaal factoren die bepalen welk matras het beste bij jou past.

Vervang uw matras op tijd!

Een matras dat niet (meer) bij uw lichaam past omdat het vervangen moet worden, kan een grote invloed hebben op het dagelijks functioneren. Van lichaamlijke klachten, tintelingen tot een onaangenaam gevoel omdat u niet goed uitgerust bent. Een slecht matras kan zelfs van invloed zijn op uw algehele gezondheid. Het belang van het op tijd vervangen van uw matras is dan ook groter dan u denkt.

Wilt u verzekerd blijven van een goede ondersteuning? Houd er dan rekening mee dat u uw matras na 8 tot 10 jaar moet vervangen vanwege de afnemende of zelfs geen ondersteuning. Ook vanuit het oogpunt hygiëne is het verstandig om uw matras op tijd te vervangen. Een Swiss Sleep matras kan er voor zorgen dat u weer goed uitgerust wakker wordt.

Top